Toivoa Lähi-Itään: Syyria

25,00 500,00 

AUTA ELÄMÄN JA TOIVON PALAUTTAMISESSA SYYRIAAN

Sodan vaaroista ja vainon uhasta huolimatta pastori Abdalla teki rohkean päätöksen jäädä Aleppoon ja palvella kirkkoaan. Hän on siellä yhä nyt, kun syyrialaiset alkavat jälleenrakentaa yhteisöjään ja katsoa tulevaisuuteen. Hänen kirkkonsa on Toivon Keskus sekä niille, jotka jäivät, että niille, jotka ovat palanneet.

Sinä rahoitat Toivon Keskuksia, joita on tällä hetkellä 16 – Open Doors ja Syyrialaiset yhteistyökumppanit suunnittelevat vielä 20 Toivon Keskuksen avaamista.

”Tarvitsemme apuasi edelleen; tarvitsemme ihmisiä rinnallemme”, pastori Abdalla sanoo.

Teidän tukenne ja rukoustenne avulla voidaan perustaa enemmän Toivon Keskuksia. Ne tarjoavat sekä lyhytkestoista apua että pieniä lainoja ja koulutusta, joiden turvin ihmiset voivat saada takaisin elinkeinonsa ja jälleenrakentaa elämäänsä pitkällä tähtäimellä.

Sinä voit tarjota toivoa, jota Lähi-idän kristityt tarvitsevat. Pyydämme sinua rukoilemaan ja antamaan kestävän toivon lahjan tänään. Apusi annetaan Syyrialaisille Toivon Keskusten kautta.

  • 25 euroa turvaa jatkuvan lääketieteellisen avun yhdelle uskovalle Syyriassa
  • 50 eurolla saa puutteessa elävä syyrialainen perhe elintarvikepaketin kuukauden tarpeisiin
  • 75 euron lahjoitus on tuntuva askel koulutukseen ja lainaan, joiden turvin yksi syyrialainen pystyy avaamaan pienen yrityksen perheensä ja yhteisönsä tukemiseksi.*
    * Kokonaisuudessaan tällainen koulutus ja laina maksavat 507 euroa henkilöä kohti

Lahjoita Syyrian kristityille

Poista
tuotetunnus (SKU) APU-TOIVOA-L-I-1 Osasto: